Aktiviteter / Teamkamp

Aktiviteter för alla!

Nöjesbruket erbjuder mängder av aktiviteter och teamkamper, från fysiskt utmanande till riktigt avkopplande, från kluriga till bara riktigt roliga – hos oss finns något för alla!

Vi är flexibla och skräddarsyr gärna upplägg och innehåll tillsammans med er. Aktiviteter kan kombineras med allt från lyxfika till middag och dagen avslutas som allra bäst i vår underbara vedeldade bastu med varm (eller iskall) badtunna!

Nedan finns mer information om de olika aktiviteterna.
OBS! Minsta debitering är 10 pers

Våra mest populära aktiviteter

Våra aktiviteter

Alla aktiviteter går att kombineras med varandra!
Självklart även med mat, tilltugg, fika, boende osv, helt enligt era önskemål.

Paintball

Paintball spelas på inhägnad skogsbana.
Pris 420 kr/ person.
Inkluderar 300 st bollar (extra bollar finns att köpa), markör, mask och kläder.
Möjlighet till dusch finns!

Vedeldad bastu och badtunna

Vår härliga vedeldade bastu rymmer 10+ personer, i direkt anslutning till bastun finns en relaxavdelning med kyl, ett japanskt tvagrum och utanför dörren en badtunna som erbjuds varm eller kall.

Pris Bastu + kall badtunna 4500 kr
Bastu + varm badtunna +900 kr.
Handduk finns att hyra.

Teamkamper

Teamkamp har blivit något av Nöjesbrukets signum! Här kombinerar vi olika aktiviteter som kräver både samarbete, kommunikation och garanterat utmanar lagens hela spektra av talang. Här finns full flexibilitet, vi har mängder av aktiviteter att tillstå och skräddarsyr innehållet efter era preferenser och önskemål.
Har vi inte redan en aktivitet som passar er grupp så skapar vi den!

3-kamp och 5-kamp är populära där vi kombinerar 3-5 aktiviteter, beroende på gruppens storlek tar detta ca 1-2 timmar.

Pris från 320 kr / person.

Archertag

Archertag är pilbågskrig när det är som allra bäst! Speluppläggen påminner om de för paintball där det handlar om att skjuta ut det andra laget. Pilarna har en mjuk spets och känns ungefär som att bli träffad av en mjuk tennisboll. Vi spelar på vår bana ute på ängen med höbalar och pallar som skydd.

Pris 265 kr / person

Bumperball

Bumperball innebär fotboll där alla befinner sig inuti en stor plastbubbla. En snygg tackling ger lika mycket applåder som ett snyggt mål! Riktigt fysiskt, fullt av adrenalin och otroligt kul – både för spelare som publik.

 

Pris 350 kr / person

Mat- och dryckesprovning

Nöjesbruket håller er provning i lantlig miljö som ger den rätta känslan. Ni bestämmer vilka smaklökar ni vill aktivera och vi aktiverar dem åt er. Möjlighet att plocka in externa aktörer finns vid önskemål.

Golf / Fotbollsgolf / Frisbee golf

Nöjesbrukets granne är ingen mindre än Storsjöbygdens Golf vilket ger oss unika möjligheter!

För er med grönt kort kan en golfrunda på 9 eller 18 hål inkluderas som aktivitet. Saknas grönt kort finns både driving range och en 9-håls kortbana att tillgå. Klubbor för alla finns givetvis att hyra!

Fotbollsgolf passar de flesta – det gäller helt enkelt att sätta fotbollen i hålet på så få sparkar som möjligt. Här finns en härlig 9-hålsbana med utsikt över Locknesjön.

Frisbee golf eller ”discgolf” har liknande spelupplägg som traditionell golf och går ut på att pricka sin frisbee i en specialbyggd korg på så få kast som möjligt. Här finns en härlig 9-hålsbana med utsikt över Locknesjön.